SERVODIRECTIE ELECTRICA​

CLASIC AUTO

servodirecţie electrică

EZ Electric Power Steering

Pentru îmbunătățirea confortului, siguranței și manevrabilității doriți să dotați automobilul dvs. cu o servodirecție electrică fără ca acest lucu să schimbe caracteristicile sistemului de direcție ale automobilului dvs.? Vă putem oferi acum o soluție: un sistem EZ Electric Power Steering, care poate fi montat cu ușurință sub planșa de bord.

Suportul sau coloana de direcție existente rămân neschimbate și menține astfel configurarea direcției originale. Dispozitivul de asistare este complet autoreglabil în funcție de viteză și încărcare. Atunci când instalăm sistemul EZ, folosim suporturi tăiate cu laser CNC, concepute pentru a se potrivi cu punctele de montare originale ale automobilului dvs.. Deoarece montarea dispozitivului nu necesită operațiuni complexe (găurire, tăiere sau sudare la șasiu sau caroserie) se poate reveni întotdeauna la direcția originală aflată în dotare din fabrică. În compartimentul motor nu există modificări, totul rămânând la fel de original. Avantajele unui sistem electric opus unui sistem hidraulic sunt numeroase. Motorul electric folosește energie numai atunci când este necesară asistența la direcție, în timp ce o pompă hidraulică funcționează continuu atunci când motorul funcționează. O instalație hidraulică folosește, în general, aproximativ 4 CP și, prin urmare, consumă combustibil suplimentar, chiar și atunci când conduceți direct.

Deoarece dispozitivul de direcție electrică este variabil în funcție de viteză, vă puteți orienta mai bine la viteze mici iar direcția nu va deveni mai ușoară la viteze mari. De asemenea servoasistarea poate fi selectată prin rotirea unui potențiometru, astfel încât șoferul să poată selecta modul dorit (adică mai multă asistare în direcție când beneficiați de pneuri mai late și / sau una mai puțină asistență când dispuneți de pneuri mai înguste sau de un automobile cu caracteristici sportive). Cu un sistem hidraulic clasic există, de obicei, puțină asistare și nu există posibilitatea de a ajusta acest lucru.

În situația improbabilă în care dispozitivul de servoasistare electrică se defectează, automobilul se conduce exact ca înainte de conversia servodirecției iar dacă automobilul ar fi dotat din fabrică cu un sistem hidraulic și ar avea o defecțiune la direcție, automobilul s-ar conduce extrem de greu.

Servoasistarea electrică EZ funcționează fără zgomot, nu există scurgeri și nu necesită întreținere.

 
 

       

titlu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

caracterstici

Este un dispozitiv complet integrat și amplasat sub planșa de bord. Reprezintă o soluție personalizată care nu necesită componente suplimentare. Dispozitivul complet reversibil și nu afectează valoarea automobilului clasic. Utilizează inclusiv componentele sistemului de direcție deja existentente și instalate din procesul de fabricație a automobilului, fără a fi nevoie să găuriți sau să tăiați planșa de bord sau altă componentă a automobilului. Există inclusiv opțiunea pentru volan de dimensiuni mai mici, cu asistență ajustată la noua configurație. Comenzile standard ale coloanei de direcție sunt încorporate. Asistență reglabilă prin intermediul butonului integrat. Asistență variabilă îm funcție de viteză. În cazul în care este puțin probabil să se defecteze dispozitivul de servoasistare nu înseamnă că veți rămâne fără direcție, întrucât sistemul de direcție standard va funcționa la fel ca înainte.

EZ ElectriC VS HidrAULIC

Este posibil modernizarea sistemului de direcție a unui automobil clasic prin montarea unui kit de fabrică de la un model auto lansat ulterior. Problema este că aceste kit-uri de fabrică sunt destul de complicate din punct de vedere tehnic și tind să nu se potrivească pe un model auto retro în momentul când se dorește a fi montate fiind necesare în cele mai multe cazuri, modificări la interior în plașa de bord cât și în compartimentul din partea din față a automobilului retro respectiv prin eliminarea unor componente originale. În plus există șansa unei ajustări reduse la asistarea sistemului de direcție și de a obține rezultate în conducere sub așteptările inițiale. Soluția EZ Electric nu este limitată de acești factori și nu necesită întreținere periodică. De asemenea nu există scurgeri, zgomot sau pierdere de energie din pompa hidraulică a dispozitivului.

SIGURANTA

Dezvoltat pentru o gamă vastă de automobile retro, dispozitivul include numeroase caracteristici moderne de siguranță la proiectarea sa. Coloana de direcție este pliabilă. Scăderea treptată a asistenței în direcție pentru evitarea apariței unor probleme în timpul condusului la defectarea dispozitivului. În cazul defectării dispozitivului, acesta nu blochează sistemul de direcție al automobilului și se revine la direcția standard din dotare. Dispozitivul este testat și are certificare europană TÜV.

Our Sweets Collection

The best way to experience our wide collection of sweets is to visit the store. Follow the aromas and choose the most enticing sweets to satisfy your palate.

contact

  • Timişoara
  • clasic.auto@gmail.com
  • clasic-auto.ro
  • 0757 240 954

CATEGORII PRODUSE